Välkommen till Dahlqvists Fastighetsförvaltning AB

Dahlqvists Fastighetsförvaltning AB grundades i början på 1960-talet och är idag ett familjeföretag i andra och tredje
generationen. Vi arbetar med att långsiktigt förvalta och utveckla attraktiva lokaler och bostäder och vi erbjuder ett varierat utbud på bästa läge i Kristianstad.

Hör gärna av Er till oss med Er förfrågan, stor som liten, för en förutsättningslös diskussion.

Nominerad till en av Sveriges bästa hyresvärdar 2017!

Dahlqvists Fastighetsförvaltning är nominerade till fastighetsbranschens pris Kundkristallen. Det är trettonde året i rad som priset delas ut av Aktivbo och vinnare blir de företag som av sina hyresgäster utsetts till Sveriges bästa hyresvärdar.

Vi är oerhört stolta över nomineringen. Våra kunder hjälper oss att utvecklas och ger oss konkreta verktyg att arbeta med, säger Claes Dahlqvist, VD på Dahlqvists Fastighetsförvaltning i Kristianstad.

Det är tredje året som Dahlqvists Fastighetsförvaltning har genomförtkundundersökningen, som ligger till grund för nomineringen, och 2015 fick de utmärkelsen Vinnare av högstaserviceindex lokaler region Syd. I år är de nominerade på nationell nivå itvå kategorier: Högsta serviceindex och Största lyft serviceindex.

Våra kunder står i fokus och vår målsättning är alltid att ha långsiktiga relationer med våra hyresgäster. För oss är det en vinst med nöjda kunder som vill fortsätta att hyra av oss, även när man växer ur sin befintliga lokal eller bostad eller vill ha något mindre. En stor eloge tillvåra medarbetare och entreprenörer som dagligen gör allt för att våra kunderska trivas. Och stort tack till alla våra kunder, säger Claes Dahlqvist.KONTAKT

TELEFON:
044-18 27 50

FELANMÄLAN: 
0709-78 91 11

E-POST:
info@dafab.se

POST:
Dahlqvists
Fastighetsförvaltning AB
Framtidens hus
Döbelnsgatan 9
291 31 KRISTIANSTAD