Välkommen till Dahlqvists Fastighetsförvaltning AB

Dahlqvists Fastighetsförvaltning AB grundades i början på 1960-talet och är idag ett familjeföretag i andra och tredje
generationen. Vi arbetar med att långsiktigt förvalta och utveckla attraktiva lokaler och bostäder och vi erbjuder ett varierat utbud på bästa läge i Kristianstad.

Hör gärna av Er till oss med Er förfrågan, stor som liten, för en förutsättningslös diskussion.

Dahlqvists Fastighetsförvaltning tilldelades Kundkristallen i Stockholm

Igår delades Kundkristallen ut av AktivBo under en stor gala på Berns Salonger i Stockholm. Kristianstadsföretaget Dahlqvists Fastighetsförvaltning var nominerad till fastighetsbranschens pris i två kategorier på lokalsidan: Högsta Serviceindex och Största Lyft Serviceindex. Det är trettonde året i rad som priset delas ut av Aktivbo och vinnare blir de företag som av sina hyresgäster utsetts till Sveriges bästa hyresvärdar.

–Vi är oerhört hedrade att vara nominerade i två kategorier och igår vann vi Kundkristallen i Största Lyft Serviceindex och är mycket stolta, säger Claes Dahlqvist, VD på Dahlqvists Fastighetsförvaltning i Kristianstad.

Våra kunder står i fokus och vår målsättning är alltid att ha långsiktiga relationer med våra hyresgäster. En stor eloge till våra medarbetare och entreprenörer som dagligen gör allt för att våra kunder ska trivas. Och stort tack till alla våra kunder, säger Claes Dahlqvist.

KONTAKT

TELEFON:
044-18 27 50

FELANMÄLAN: 
0709-78 91 11

E-POST:
info@dafab.se

POST:
Dahlqvists
Fastighetsförvaltning AB
Framtidens hus
Döbelnsgatan 9
291 31 KRISTIANSTAD